Ako sa zbaviť tehotenských kíl?

Vždy som túžila po tom, aby som bola štíhla. Musím povedať, že som najprv nikdy nemala veľké problémy s postavou, no ako to už býva, s pôrodom sa u mňa začali prejavovať aj iné veci, ako natiahnutá koža všade, kde sa pozriem. Ak som dovtedy mohla zjesť úplne všetko a nepribrala som, teraz sa začala moja nočná mora. Zrazu som na sebe videla úplne všetko, čo som kedy zjedla. Bola som ako tank a nevedela som prestať, nech sa dialo čokoľvek. Stále som len niečo gniavila a čím som viac priberala, tým viac som jedla. Jednoducho kolobeh, ktorého som sa vôbec nevedela zbaviť.

chleba

Viem, že sú aj horšie veci ako tehotenské kilá, no napriek tomu som bola naozaj nešťastná. Všetky štíhle dievčatá začnú byť nešťastné, keď majú na sebe zrazu množstvo kíl a ja som teda výnimka rozhodne nebola. Popri tom som mala pohybu dosť, len som musela zmeniť moje stravovacie návyky. Bolo mi jasné, že ak niečo musím zmeniť, tak je to moje prejedanie sa. Ale ako sa vzdať vecí, ktoré milujete? Jedlo som naozaj milovala a keď som nejedla a držala hladovku, v noci som sa hocikedy pristihla pri tom, že ak niečo nezjem, asi odpadnem. Preto som sa začala objedať. Vedela som, že potrebujem niečo, čo mi zoberie chuť do jedla.

činka

Našťastie musím povedať, že som to našla. Našla som spôsob, ako sa prestať objedať a to bolo niečo, čo ma proste veľmi tešilo. Každý by bol predsa rád, keby našiel vec, ktorá mu pomáha v chudnutí, no nemám pravdu? Je to jednoznačne niečo čo ľudí teší. Ja som sa začala stravovať normálne, jedávala som málo, ale za to pravidelne a nočné výlety do chladničky mi už ani nenapadli. Asi nemusím hovoriť, že som bola naozaj šťastím celá bez seba. To je fakt to najlepšie, čo sa mi mohlo stať. Som spokojná a verím, že keď to skúsite, tak budete spokojný aj vy. Teraz naozaj nie je nad čím rozmýšľať.